3D print

Pružamo profesionalne usluge 3D printanja na zahtjev. Koristimo napredne (nagrađivane) DeltaWASP 3D printere, idealne za izradu funkcionalnih prototipova i gotovih Proizvoda. Ispis može biti: vrsta različitih plastičnih materijala, gusto tekućih materijala (keramika) i drugih eksperimentalnih materijala kao npr. drvo. Spremni smo brzo reagirati na vazu upite, a kao prednost ističemo brzo izvršavanje narudžbi. Pošaljite upit direktno na e-mail adresu. Usluga uključuje: pripremu / prilagodbu modela za izradu 3D ispis, 3D ispis.

WASP - World Advanced Saving Project
Prvi korak u povijesti proizvodnje bio je razvoj PowerWASPa: brz, ekonomičan i svestran 3D printer koji koji može biti i CNC mašina. Opremljen drugim ekstruderom PowerWASP može kreirati i keramičke objekte. Nakon toga, stvoren je široki raspon modela 3D printera DeltaWASP, koji zadovoljavaju potrebe 3D ispisa, od malih do velikih. Brzi i vrlo precizni, mogu napraviti širok spektar proizvoda. Zahvaljujući novom ekstruderu za ispis keramičkih materijala, LDM WASP Ekstruder, DeltaWASP ima mogućnost za rad, za skok u svijet digitalnog obrta, uz minimalnu potrošnju energije. Prihod od prodaje printera ulaže se u istraživanje i razvoj integriranih projekata usmjerenih na proizvodnoj revoluciji koja bi mogla dovesti do rasprostranjenog prosperiteta. Istraživanje koje ide ruku pod ruku s eko-friendly, održivim i funkcionalnm materijalima i inovativnim sustavima. Dovoljno je napomenuti da firma projekte 100% financira iz vlastitih sredstava.

Cilj WASP je izgraditi „jeftine” kuće, korištenjem materijala naĐenih u okolici. Takav projekt zahtijeva da stroj bude prenosiv i ima nisku potrošnju energije, budući da je u velikim područjima planeta, nema struje za sve. Stoga printer mora biti u mogućnosti koristiti obnovljive izvore energije kao što su sunce, vjetar i vodu. 12-metara visok Big Delta WASP za građevine može biti sklopljen za sat vremena od samo tri osobe, a može biti pokretan s nekoliko metara solarnih ploča.

Održana prezentacija 3D Printera
U Utorak 2. svibnja 2017. povodom 789. Dana grada u dvorani „Papuk” održana prezentacija 3D Printera (pisača) koju je vodio Neven Poljak.