Zidne poslovne karte

Zidne poslovne karte, uokvirene, poklon Vašim poslovnim parterima ili kao koristan alat u Vašem svakodnevnom poslu, za planiranje, organizaciju, prikaz, prezentacije u Vašim salama za sastanke. Sve uokvirene karte su kaširane, laminirane, tiskane na raznovrsnim materijalima. Prema zahtjevu uokvirene karte mogu biti i sa magnetskom podlogom.

Auto karta Hrvatske, Slovenije, BiH, županijske karte, karte gradova, reljefne karte svijeta, Europe, namijenjene uredskim i poduzetničkim potrebama kao i potrebama u turizmu. Karte se mogu napraviti prema Vašem zahtjevu, Vašim potrebama, prema Vašim zadanim dimenzijama.Zidni poslovni plan CroMaps

Dodaci: popis naselja, legenda, karta Hrvatske s podjelom na županije, podjela grada na gradske četvrti ... Po narudžbi je moguće u naslov dodati logotip tvrtke s podacima ili unijeti znakove i logotpe na sam plan.

Poslovne karte po narudžbi
Kao zanimljiva marketinška podrška nastojanjima da se istaknete na tržištu javlja se poslovZidna poslovna kartana karta ili atlas sa unesenim lokacijama maloprodajnih poslovnica, informacijama vezanim za proizvode ili usluge, s oznakama Vaše firme.

Ovakve karte su također namijenjene prodaji i sastavni su dio ponude Vaše firme. Firma koja se reklamira na ovakav način, a s kojom je sklopljen ugovor o zajedničkoj prodaji, nije u obvezi da unaprijed financira izradu takve karte.
Zidne karte CroMaps
Magneti - zidne karte

Prednosti izrade poslovnih karata su slijedeće:
Klijenti imaju mogućnost da uz važne informacije koje sadrži karta, uoče i informacije koje se tiču Vaše firme kao i njenih usluga i proizvoda. Ne postoji nikakav trošak vezan za izradu poslovne karte, čak se na osnovu prodaje ostvaruje i prihod.

Podlošci za radni stol
Podlošci za radni stol raznih dimenzija, presvučeni su tvrdom plastičnom folijom s obje strane (vodootporni).

Ukoliko sa Vaše strane postoji zainteresiranost za zidne poslovne karte ili podloške za radne stolove, poslovne karte po narudžbi, bit će nam drago da Vam prezentiramo našu ponudu.

Poslovne karte CroMapsKontaktirajte nas mailom info@cromaps.com ili nazovite na  GSM 091 5926 585, rado ćemo odgovoriti na Vaš upit.