Fizička karta Sjeverna i Srednja Amerika

Fizičke karte dizajnirane su za prikaz prirodnih obilježja krajolika Zemlje. Najpoznatiji su po prikazu topografije, bilo bojama ili osjenčanim reljefom. Fizičke karte često imaju shemu boja od zelene do smeđe do sive za prikaz nadmorske visine zemlje. Tamnije zelene boje koriste se za nadmorske visine blizu razine mora, a boja prelazi u žutosmeđu i smeđu kako se nadmorska visina povećava. Gradijent boja često završava nijansama sive za najviše visine.

Rijeke, jezera, mora i oceani obično su prikazani plavom bojom, često sa svijetloplavom bojom za najplića područja i tamnjom u gradijentu ili u intervalima za područja dublje vode. Ledenjaci i ledene kape prikazani su bijelim bojama

Fizičke karte obično prikazuju najvažnije političke granice, kao što su državne i državne granice. Često se prikazuju veliki gradovi i glavne ceste. Ove kulturološke informacije nisu u fokusu fizičke karte, ali su često uključene radi geografske reference i povećanja korisnosti karte za mnoge korisnike.

Fizičke zidne karte su pribor za rad i ukras za vaš ured, konferencijsku sobu i učionicu. Fizičke zidne karte su savršene i u vašem domu. Fizička karta Sjeverna i Srednja Amerika puna je informacija i izgleda sjajno u gotovo svakoj sobi.


Zidna karta detalji

  • Cijena: formira se na osnovu dimenzija, materijala
  • Preporučene dimenzije: 150 x 102 cm
  • Dimenzije: Po zahtjevu, sve karte su vektorski crtane.
  • Katalog: Prelistajte katalog i provjerite ponudu.
  • Dostava: U cijenu proizvoda nije uključena dostava.
  • Materijali: Photo papir 250 gr; print direktno na kapa mount podlogu; canvas platno, vidi više