Jugoistočna Europa(Povratak na listu)

     

  Preporučene dimenzije: 100 x 83 cm

  Karta Jugoistočna Evropa može se koristiti za tiskovine (karta na papiru, zidna karta). Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama. Karta Jugoistočna Evropa obuhvaća u cijelosti države Balkanskog poluotoka, a zbog dimnezija karte obuhvaćene su i neke druge države (ne u cijelosti):

  Albanija, Austrija, BiH, Bugarska, Crna Gora, Češka, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Njemačka, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Turska, Ukrajina

  Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.

  Kao poslovni poklon 
  Pošaljite nam Vaš logotip u elektroničkom obliku i dobit ćete "vlastitu" kartu koja može biti Vrlo prigodan poklon i za Vaše poslovne partnere, to ne mijenja osnovnu cijenu ! Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora - iskoristite to za dugoročnu reklamu!

  Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h.

  Tehnički podaci

  Dimenzije

  Materijal

  Foto papir (jednostrana plasifikacija) 
  Tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

  Kaširana 
  Kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Tada koristimo pribadače za obilježavanje i markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu pa se koriste magneti, a karta je obavezno i plastificirana u tom slučaju. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

  KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

  Uokvirena Standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uramiti cijela karta i sl. Kaširana karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.

  Napomena