Auto karta Hrvatska(Povratak na listu)

     

  Preporučene dimenzije: 130 x 130 cm

  Auto karta Hrvatska predstavlja najdetaljniju prometnu kartu na našem tržištu i sadrži ažuriranu detaljnu mrežu postojećih cestovnih pravaca. Auto karta Hrvatska se može koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru, stolna karta), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.

  Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte, auto karta Hrvatske se koristi i za poslovne svrhe.Pošaljite nam Vaš logotip u elektroničkom obliku i dobit ćete "vlastitu" kartu koja može biti Vrlo prigodan poklon i za Vaše poslovne partnere, to ne mijenja osnovnu cijenu ! Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora - iskoristite to za dugoročnu reklamu!
   

  Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju. 

  Tehnički podaci

  Dimenzije

  Materijal

  Foto papir (jednostrana plasifikacija) - tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

  Kaširana - kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Koristimo pribadače za markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu i koriste se magneti.

  KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

  Okviri - standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uokviriti cijela karta. Auto karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.

  Napomena