img

Auto karta Makedonija

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 131 x 137 cm

Auto karta Makedonija sadrži ažuriranu detaljnu mrežu postojećih cestovnih pravaca i željezničkih pravaca. Auto karta Makedonija se može koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru, stolna karta), kao zidna karta ili za potrebe panoa.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Pošaljite nam Vaš logotip u elektroničkom obliku i dobit ćete "vlastitu" kartu koja može biti prigodan poklon i za Vaše poslovne partnere, to ne mijenja osnovnu cijenu ! Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora.
Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.

img

Turistički touch info punktovi

CroMaps info sustav je vodič baziran na tehnologiji ekrana osjetljivog na dodir čineći ga što je moguće jednostavnijim za upotrebu s višejezičnim sučeljem, informacijama koje obuhvaćaju slike, ton, animacije, tekst, video i korištenje bilo koje karte.

Read more
img

Reljefne karte i ortofoto

Reljefne karte Vam daju osjećaj topografije, trodimenzionalne, pokazuju varijaciju visine i topografsku raznolikost. Izradba ortofoto karte osniva se na orijentiranom digitalnom fotogrametrijskom snimku i digitalnom modelu reljefa.

Read more
img

Suveniri

Zašto želimo suvenire? Pretpostavljamo da je u ljudskoj prirodi sačuvati sve vezano na sjećanje ugodnih vremena. Većinu vremena kada putujete ili ste na odmoru, želite kupiti suvenir koji će Vas podsjetiti na mjesto koje ste posjetili.

Read more