img

Bjelovarsko-bilogorska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 120 x 103 cm

Bjelovarsko-bilogorska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

img

Opći podaci županije:

Površina: 2 640 km2
Broj stanovnka: 133 084 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 5
Broj općina: 18
Sjedište županije Bjelovar
Bjelovarsko-bilogorska županija smještena je na sjeverozapadu Republike Hrvatske.
Bjelovarsko-bilogorska img

Obuhvaća prostor četiri karakteristične zemljopisne cjeline: Bilogoru, rubne masive Papuka i Ravne gore, Moslavačku goru i dolinu rijeke Česme i Ilove koje napajaju na svom putu niz ribnjaka. Područje županije obiluje bogatom povijesti i tradicijom koja seže i u vrijeme prije rimskog doba. U muzejima i crkvama čuvaju se dragocjenosti kao dokazi postojanja, trajanja i čuvanja života na ovom području. Bjelovarsko-bilogorska županija danas je jedna od vodećih županija u lovnom turizmu, s staništima za sve vrste divljači.

Bjelovarsko-bilogorska img

Posebno mjesto u turističkoj ponudi županije zauzima zdravstveno-lječilišni turizam na području grada Daruvara. Tu je nezaobilazna "Terezijana" kao uspomena na caricu Mariju Tereziju koja je carskim dekretom osnovala grad Bjelovar, Međunarodni stočarski i privredni sajam, najveći takve vrste u Hrvatskoj, "Vinodar", izložba vina, "Obžinky", žetvene svečanosti Čeha, Smotra pučkoga teatra, festival "Djeca, radost, pjesma", međunarodni supermaraton Zagreb-Čazma i brojne sportske priredbe.