img

Brodsko-Posavska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 80 x 156 cm

Brodsko-Posavska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

img

Opći podaci županije:

Površina kopna: 2 030 km²
Broj stanovnka: 176 765 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 2
Broj općina: 26
Sjedište županije Slavonski Brod
Brodsko-posavska županija smještena je u južnom dijelu slavonske nizine, na prostoru između planine Psunj, Požeškog i Diljskog gorja sa sjevera i rijeke Save s juga.
Brodsko-posavska županija img

Glavna cestovna prometnica na pravcu zapad - istok, dijeli lovišta županije na dvije prirodne cjeline - sjeverno, na šumom obraslim obroncima gorja, ispresijecanim brzim planinskim potocima, smjestila su se lovišta. Južno, na području između autoceste i rijeke Save, županija je prekrivena obradivim oranicama i šumskim lugovima stoljetnoga hrasta. Područje županije je srednje turistički razvijeno s velikim potencijalima a nedovoljno iskorištenim prirodnim resursima.

Brodsko-posavska županija img

Vrijedno je spomenuti lovne i ribolovne potencijale na ukupnoj površini od gotovo 200.000 ha (Radinje, Migalovci, Gradiška brda, Puavice) gdje je zastupljena raznolika fauna - divljač brdskih i nizinskih staništa, te najveći ribnjaci u ovom dijelu Europe koji su uz rijeku Savu, Orljavu, Mrsunju te druge rječice i bistre potoke veoma pogodni za lov na divlje patke i guske, kao i sportski ribolov.