Zidne poslovne karte

Sort karte:

Provjerite rezultate prodaje pomoću prikazanih oznaka na zidnoj karti Vaših prodajnih mjesta, označite prodajne agente i njihove rezultate. CroMaps je isporučio više od 200 zidnih karata, za velike i male tvrtke i državne ustanove. Poslovna tematska karta trgovačkog centra u središtu grada vrlo je različita od poslovne karte kurirske tvrtke s većinom skladišta u prigradskim industrijskim područjima.

Poslovne karte lokacija - ispis na A4 - CroMaps tim je dizajnirao više od 10.000 tematskih karata lokacija u posljednjih 20 godina, za velike i male tvrtke.  Kada se poslovne karte shvaćaju kao ekvivalent Vašim poslovnim uspjesima, postaje jasno da su one jednak dio Vašeg korporativnog identiteta kao i Vaša pisma ili korporativna brošura. Poslovne karte pokazuju gdje se nalazite, ali i tko ste i koliko Vam je stalo do toga da Vas posjetitelji lako pronađu. Vaša poslovna mapa namijenjena je poslovnim kontaktima koji dolaze na sastanak u Vašim uredima ili budućim djelatnicima koji dolaze na razgovor. U oba slučaja je važno da je prvi dojam ključan i da je poslovna karta ključna za postizanje tog cilja.
Prednosti poslovnih mapa: umjesto veličine koja odgovara svim tražilicama, poslovna se karta fokusira samo na Vašu lokaciju, što olakšava pronalaženje u lokalnom kontekstu; sadrži samo relevantne informacije ( ceste koje vode do Vas, ali i dodatne lokalne informacije koje pomažu posjetiteljima da pronađu najbliže parkiralište ili javni prijevoz). Umjesto anonimnih web mapa poslovne karte u potpunosti koriste vlastiti identitet i branding koristeći vlastiti korporativni stil, logotip, boje i fontove. Jednom kreirana, postoji mnogo načina na koje možete koristiti kartu, od privitaka e-pošte do umetanja svoje karte u marketinške dokumente ili čak na stražnju stranu posjetnica.

Ako imate problema s gledanjem ili pronalaženjem neke karte, kontaktirajte GSM 091 5926 585 i zatražite razgovor s Brankom, ili na email info(@)cromaps.com.