CroMaps kartografija

Kvaliteta u vektorskom formatu, kroz iskustvo duže od 20 godina, isporučenih više od 200 zidnih karata, daje nam za pravo da Vam se predstavimo i ponudimo naše proizvode vezane za kartografiju.

Tematske i turističke karte danas su neophodne ne samo za turističke destinacije, već i za općine, regije, lokalne zajednice, razne udruge i društva. Sadržaj tematskih karata su uglavnom turistička i gradska infrastruktura, planinske i pješačke staze, biciklističke staze, tematske i obrazovne staze ... i smještene su na promotivnom materijalu, transparentnim informativnim pločama, touch screen aplikacijama i web stranicama.

Moguće je izraditi bilo koje tematske karte ili karte sličnih prikaza u papirnatom ili digitalnom (rasterskom) obliku. Sadržaj i format tematske karte prilagođeni su željama kupca koliko god je to moguće. Tematske znakove ili piktograme odabirete prema vlastitim željama ili ih dizajniramo vama. U ovom području akumulirali smo dugogodišnje iskustvo u kartografiji, stoga je izrada tematskih karata jedna od naših najvažnijih usluga.

Mogućnosti odabira biciklističkog putovanja su bezgranične, tako da moramo planirati na stazama koje ispunjavaju navedene uvjete - težinu, dužinu, osnovu i sigurnost. Zadatak CroMapsa je stoga mapirati četiri elementa na kartu uz cjelokupnu topografsku osnovu, tako da korisnik karte tada može odabrati najoptimalniju biciklističku rutu za sebe ili odabrati jedan od već pripremljenih prijedloga.

Kartografske karte izrađene su u raznim mjerilima kako bi se bolje razumjela kategorizacija ceste, dužina ceste, nagib uz tlo i površina ceste. Biciklističke staze obično su nacrtane u crvenoj crti ili isprekidanoj crti.  Izrađujemo prilagođene biciklističke karte, odnosno za bilo koje područje, općinu, regiju itd.

Karte na trganje su popularan oblik promotivnog materijala koji turisti mogu dobiti besplatno u informacijskim centrima. Na prednoj stranici obično se tiska karta ili karta šireg područja grada ili općine, a s druge strane tiska se ili središte grada s istaknutim znamenitostima. Stranice se lijepe u blokove od 50, 100 ili više primjeraka. Obično proizvodimo karte na trganje u A3 formatu, a sadržaj je u potpunosti prilagođen naručiocu.