CroVison interaktivni izlog

Prema istraživanju koje je proveo Point of Purchase Advertising Institute (POPAI), oko 70% svih odluka o kupovini se donosi na licu mjesta. Ali nitko ne obraća pažnju na stari način plakatima jer su statični, ne mijenjaju se u skladu s promjenom robe ...
Ali... Dobrodošli u budućnost!

Zamislite ovo... šećete ulicom prolazeći pored izloga trgovine i iznenada primjetite kako se slike pomiču na staklu!
Prilazite bliže i pažljivije pogledate. Nema kablova, nema lasera, nema tipkovnice...ničeg...samo slike i Vaš prst!
Vidite samo slike na staklu i Vaš prst koji upravlja njihovim prikazivanjem ...revolucionarno!

Da li je moguće detetktirati prisutnost osobe ispred ekrana? Da!

Interaktivni zasloni privlače pažnju više ljudi i navode ih da pregledavaju sadržaj? Da, bez sumnje!

Brendovi, proizvodi i usluge su puno više zamjećeni? Da!

I zamislite... Vi kontrolirate video, slike, tekstualne informacije, zvuk preko izloga...

Gdje se CroVison interaktivni izlog može instalrati?
U izloge trgovina kojima pristupati iznutra ili izvana, npr. trgovine i trgovinski centri, banke, osiguravajuće kuće, turističke agencije, automobilski saloni, kazališta, kina, muzeji, casina, izložbe, sajmovi...

Sve to je moguće u rasponu dijagonale od 51cm do 2,54m.

Bez obzira radi li se o gospodarstvu, politici, sportu ili kulturi, marketing je ono što će nas privući da nešto kupimo, vidimo ili poslušamo. Profesionalni scenarij ima ugrađeni okidač koji izaziva stil ponašanja vezan uz identitet - brand. Rastom utjecaja novih medija, povećava se važnost promocija na samom mjestu ponude i prodaje.

indoor & outdoor reklame na prodajnom mjestu

Pretvaranjem izloga u interaktivnu vezu s kupcem omogućava se nov pristup informacijama. Reklame na interaktivnom izlogu prikazuju se kao screen saver, odnosno nakon nekoliko minuta neaktivnosti na interaktivnom izlogu. Dakle, za vrijeme ne korištenja usluge interaktivnog izloga, prikazuju se marketinški materijali definirani Media marketing softwarom za kontrolu oglašavanja. No, prolaskom ili pristupom i dodirom izloga korisnik uspostavalja kontrolu nad sustavom i dodirom pretražuje informacije koje ga interesiraju. Zahvaljujući činjenici da bilježimo svaki dodir na ekran mi točno znamo što su prolaznici pregledavali, do kojeg su nivoa išli, da li su prihvatili ponudu i ispunili formular. Možemo prikazati sve statističke podatke posjećenosti Vaših marketinških i oglašavačkih akcija.

Izlog pretvaramo u fantastično sredstvo za prikazivanje reklamne poruke vlasnika izloga. Njegova reklama postaje spektakularna, ali i postiže svoj cilj. Redovito 24 sata, 365 dana u godini pojavljuje se jedna dobra, pozitivna komunikacija s potencijalnim korisnikom proizvoda, predstavljena kao jedinstvena reklamna poruka.  Dinamikom razvoja Interneta i marketinških mogućnosti koje pružaju suvremena digitalna tehnologija i Internet omogućene su značajne promjene u tradicijskim marketinškim aktivnostima, te je otvoren prostor za razvoj jedne posebne, nove vrste marketinga - digitalnog marketinga. Glavna prednost interaktivnog izloga je interakcija s korisnicima koja omogućuje perceptivnu istaknutost i pamćenje reklamnih poruka.  Oglašivač svojom porukom komunicira s određenom populacijom, a poruka ima za cilj određenu akciju.