img

Dubrovačko-Neretvanska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 85 x 145 cm

Dubrovačko-Neretvanska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Dubrovačko-Neretvanska županija img

Opći podaci županije:

Površina: 1.782 km²
Broj stanovnka: 122 870 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 5
Broj općina: 17
Sjedište županije Dubrovnik
Dubrovačko-neretvanska županija je najjužnija županija u Republici Hrvatskoj.
Dubrovačko-Neretvanska županija img

Smještena je na vrlo uskom obalnom području, s isturenim poluotokom Pelješcem i otocima Korčulom, Lastovom i Mljetom te prostorom bogate doline delte Donje Neretve s gravitirajućim priobalnim dijelom. Obalna duljina je vrlo razvedena i varira od zaštićenih uvala s pjeskovitim plažama do otvorenom moru izložene strme obale s klifovima.

Dubrovačko-Neretvanska županija img

Glavna turistička djelatnost po kojoj je poznata Dubrovačko-Neretvanska županija je turizam tipičan za hrvatski turistički proizvod, koji je vezan uz prelijepo more, prirodu i ugodnu klimu, očuvana prirodna bogatstva i okoliš, kulturno i povijesno naslijeđe. Na području Županije su raznim kategorijama zaštite do sada registrirana 44 područja prirodne baštine.