img

Istarska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 120 x 85 cm

Istarska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

img

Opći podaci županije:

Površina: 2 813 km²
Broj stanovnka: 206 344 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 9
Broj općina: 30
Sjedište županije Pazin
Istarska županija obuhvaća veći dio najvećeg jadranskog poluotoka, smještena u sjeveroistočnom dijelu Jadranskog mora.
img

Zaštićeni predjeli u Istarskoj županiji su poznati prirodni rezervati - nacionalni park Brijuni, park prirode Učka, zaštićeni krajolik Limski zaljev, Motovunska šuma, park šuma Zlatni rt i ornitološki rezervat Palud pokraj Rovinja, park šuma Šijana pokraj Pule i zaštićeni krajolik Kamenjak na samom jugu Istre. Brijunski arhipelag je zanimljivo odredište s biljnim staništem od oko 650 biljnih vrsta.

img

Istra je jedna od najposjećenijih turističkih regija u Hrvatskoj, blaga istarska klima, svjež zrak i čisto more omogućuju aktivan odmor tijekom cijele godine. Istra, kao turistički najrazvijenija primorska regija Hrvatske, u jednom danu može ugostiti oko 200 tisuća posjetitelja u svojim hotelima i apartmanskim naseljima, kampovima i u privatnom smještaju.