img

Karlovačka županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 100 x 130 cm

Karlovačka županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Karlovačka županija karta img

Opći podaci županije:

Površina: 3 626 km²
Broj stanovnka: 141 787 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 5
Broj općina: 16
Sjedište županije Karlovac
Karlovačka županija nalazi se u središnjoj Hrvatskoj te se ubraja u red većih županija od 21 koliko ih ima u Republici Hrvatskoj, sa sjecištem i čvorištem
Karlovačka županija img

najvažnijih prometnica koje povezuju Europu s Jadranskom obalom. Ljepote i čistoća rijeka Kupe, Korane, Mrežnice i Dobre, razigrana šumovitost gorja Velike i Male Kapele, zelenilo kordunskog krša, tranzitni položaj i bogata povijesna baština trajne su vrijednosti i mame posjetioce. Osobito popularno je kupanje u čistim vodama, veslanje, ribolov na jezerima, rijekama, rafting.

Karlovačka županija img

Tu je i lov u šumama od Draganića do Kleka i Modruša i već razvijeni zimski sportovi, skijanje na padinama poznate Bjelolasice. Planinski putevi, biciklističke staze, kraške špilje, termalno lječilište i mnoge druge prirodne i kulturne vrijednosti ovog područja pružaju neograničene mogućnosti odmora i rekreacije.