Bjelovarsko bilogorska županija karta(Povratak na listu)

     

  Preporučene dimenzije

  Karta Bjelovarsko-bilogorska županija se može koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta Bjelovarsko-bilogorska županija se prilagođava prema Vašim potrebama.  

  Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.

  Dostavite nam Vaš logotip u elektroničkom obliku i dobit ćete "vlastitu" kartu koja može biti prigodan poklon i za Vaše poslovne partnere, to ne mijenja osnovnu cijenu ! Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora.

  Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.

  Opći podaci županije:
  Površina: 2 640 km2
  Broj stanovnka: 133 084 (podaci 2001.g.)
  Broj gradova: 5
  Broj općina: 18
  Sjedište županije Bjelovar  

  Bjelovarsko-bilogorska županija smještena je na sjeverozapadu Republike Hrvatske. Obuhvaća prostor četiri karakteristične zemljopisne cjeline: Bilogoru, rubne masive Papuka i Ravne gore, Moslavačku goru i dolinu rijeke Česme i Ilove koje napajaju na svom putu niz ribnjaka. Područje županije obiluje bogatom povijesti i tradicijom koja seže i u vrijeme prije rimskog doba. U muzejima i crkvama čuvaju se dragocjenosti kao dokazi postojanja, trajanja i čuvanja života na ovom području. Bjelovarsko-bilogorska županija danas je jedna od vodećih županija u lovnom turizmu, s staništima za sve vrste divljači.

  Posebno mjesto u turističkoj ponudi županije zauzima zdravstveno-lječilišni turizam na području grada Daruvara.

  Tu je nezaobilazna "Terezijana" kao uspomena na caricu Mariju Tereziju koja je carskim dekretom osnovala grad Bjelovar, Međunarodni stočarski i privredni sajam, najveći takve vrste u Hrvatskoj, "Vinodar", izložba vina, "Obžinky", žetvene svečanosti Čeha, Smotra pučkoga teatra, festival "Djeca, radost, pjesma", međunarodni supermaraton Zagreb-Čazma i brojne sportske priredbe.

  Tehnički podaci

  Dimenzije

  Materijal

  Foto papir (jednostrana plasifikacija) - tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

  Kaširana - kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Koristimo pribadače za markiranje na karti, ili plotamo na magnetnu foliju i koriste se magneti.

  KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

  Okviri - standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uokviriti cijela karta. Zidna karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim  prostorima.

  Napomena