• sipan1
 • sipan4
 • sipan5
 • sipan6
 • sipan7
 • sipan8
 • sipan9
 • sipan10
 • sipan11
 • sipan12
 • sipan13
 • sipan14

Karta Elafitski otoci

KELAF

Karta Elafitski otoci se može koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena Karta Elafitski otoci se prilagođava prema Vašim potrebama.

Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.

Foto papir (jednostrana plasifikacija)
Tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

Kaširana
Kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Tada koristimo pribadače za obilježavanje i markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu pa se koriste magneti, a karta je obavezno i plastificirana u tom slučaju. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

Uokvirena
Standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uramiti cijela karta i sl. Kaširana karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.

Kao poslovni poklon
Pošaljite nam Vaš logotip u elektroničkom obliku i dobit ćete "vlastitu" kartu koja može biti Vrlo prigodan poklon i za Vaše poslovne partnere, to ne mijenja osnovnu cijenu ! Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora - iskoristite to za dugoročnu reklamu!

Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. Možete nas kontaktirati Email-om ( info@cromaps.com ), telefonom 091 5926 585. Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.

U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.

Karta Elafitski otoci kao pojednostavljen prikaz prostora i navigacijska pomoć ističe odnose među objektima unutar prostora. Karte su dvodimenzionalni, geometrijski pouzdan prikaz trodimenzionalnog prostora. Zemljovid ili zemljopisna karta je umanjena slika Zemljine površine ili nekog dijela Zemljine površine.

Elafiti su skupina otoka smještenih zapadno od Dubrovnika. Najveći otok u skupini je Šipan, a čine je još Lopud, Koločep (Kalamota), Jakljan, Ruda, Goleč i Crkvine te neki manji otoci i hridi poput Grebena. Svojim prekrasnim krajolicima i pješčanim plažama privlače brojne turiste. Dnevno su povezani brodskim linijama s Dubrovnikom. Na trima najvećim otocima nalazi se brojna kulturno-povijesna baština, tj. mnoštvo crkava, kapelica i ljetnikovaca dubrovačke vlastele. Mnogi od njih su danas u privatnom vlasništvu i u zapuštenom stanju. Najveći otoci su:

Šipan - Najveći je otok Elafita, a ujedno i najudaljeniji od Dubrovnika. Na njemu se nalaze dva mjesta: Šipanska Luka i Suđurađ smješteni u dvije nasuprotne uvale koje dijeli samo polje.
Koločep (Kalamota) - Najbliži je Dubrovniku i zbog svoje blizine često je odredište Dubrovčana. Suptropska vegetacija, svježi morski zrak, prostrane borove šume i masline čine ovaj otok izrazito privlačnim.
Lopud - Smješten je između Šipana i Koločepa i moglo bi se reći da je i najrazvijeniji. Na ovom otoku možete uživati u plažama od kojih je najpoznatija pješčana plaža Šunj.

U manje se otoke ubrajaju:
Daksa - smješten je ispred dubrovačke luke Gruž; Sv. Andrija - danas nenaseljen stjenoviti otok sa svjetionikom; Ruda; Mišnjak; Jakljan – na njemu se nalazi dječje odmaralište i rekreacijski centar; Kosmeč; Goleč; Crkvine; Tajan i Olipa - najzapadniji otok
(izvor: wikipedia.org)