img

Koprivničko-Križevačka županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 100 x 148 cm

Koprivničko-Križevačka županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

img

Opći podaci županije:

Površina: 1 748 km²
Broj stanovnka: 124 467 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 3
Broj općina: 22
Sjedište županije Koprivnica
U županiji se ističu tri grada: Koprivnica, Križevci te Đurđevac. Koprivnica i okolica obiluju povijesnim, kulturnim, gospodarskim vrijednostima i
img

potencijalima, a sve to u prekrasnom prirodnom okruženju zdravih šuma, livada i oranica. Koprivničko-križevačka županija je smještena u sjeverozapadnom dijelu Republike Hrvatske, u dijelu Podravine, između brojnih dravskih rukavaca s topolama, na oranice, pašnjake, stoljetne hrastove šume, dotičući jednim dijelom vinograde na obroncima Kalnika, a drugim padine Bilogore.

img

Blagi brežuljci Bilogore, obrasli gustim bukovim i hrastovim šumama, ispresijecani mnoštvom brdskih potoka, dobra su staništa jelena, divljih svinja i srnjaka. Rijetko koje područje u Hrvatskoj može se pohvaliti različitim ribolovnim destinacijama kao područje ove županije koje je izuzetno bogato vodenim površinama gdje uz rijeku Dravu i Muru te njihove pritoke ima oko 40 jezera, mrtvica i ribnjaka.