img

Krapinsko-Zagorska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 128 x 80 cm

Krapinsko-Zagorska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

img

Opći podaci županije:

Površina: 1 229 km²
Broj stanovnika: 142 432 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 7
Broj općina: 25
Sjedište županije Krapina
Krapininsko-zagorske županija zasebna je geografska cjelina koja se pruža od vrhova Macelja i Ivančice na sjeveru do Medvednice na jugoistoku.
img

"Zagorski bregi", sačuvana, nedirnuta priroda, oduvijek je privlačila ljude koji su tražili opuštanje van gradske gužve, užurbanog života, a i tijekom stoljeća mnogi bogati plemići gradili svoje dvorce i "ladanjske kuće", uklapajući, najčešće razigranu baroknu arhitekturu, u zelenilo nedirnute prirode. U polupećini, na brdu Hušnjakovu kod Krapine, nalaze se ostaci diluvijalnog Krapinskog pračovjeka (Homo Neandertaliensis Krapiniensis 40.000 - 30. 000 godina prije Krista).

img

Kraj koji obiluje prirodnim ljepotama i zanimljivostima kao stvoren je za odmor i rekreaciju tijekom cijele godine: planinarenje, plivanje, skijanje, lov i ribolov. Kroz najbogatije spomeničko područje u Hrvatskoj, uz renomirana izletišta i termalne izvore u šumovitim kotlinama s otvorenim i zatvorenim bazenima Zagorje nudi i bogatstvo kulinarskih specijaliteta u ponudi niza ugostiteljskih objekata.