img

Međimurska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 98 x 60 cm

Međimurska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Medjimurje img

Opći podaci županije:

Površina: 729 km²
Broj stanovnka: 118.426 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 3
Broj općina: 22
Sjedište županije Čakovec
Međimurska županija nalazi se na sjeveru Republike Hrvatske, između rijeka Drave i Mure i prostorno je
Medjimurje img

najmanja hrvatska župnija. Međimurje nosi nadimak Hortus Croatiae (Vrt Hrvatske). Sjedište županije je u gradu Čakovcu koji je i najznačajnije administrativno, gospodarsko, prometno, trgovačko i kulturno središte Međimurja. Čakovec, grad Zrinskih, s dobro očuvanim dvorcem i starim parkom, zadržao je u arhitekturi i mnoga obilježja europske "secesije" u samom središtu gradske jezgre.

Medjimurje img

Raznovrsnost pejzaža, očuvana i ekološki izbalansirana priroda, vinorodni brežuljci, izvorna i bogata gastronomska ponuda probranih domaćih specijaliteta, očuvani tradicijski obrti, izvorni folklor, bogato povijesno nasljeđe, mnogobrojne kulturne i zabavne manifestacija obilježavaju prepoznatljivost destinacije u okviru turističke ponude kontinentalne Hrvatske.