Planovi gradova

Sort karte:

Vektorske karte gradova, jedinstven plan grada Zagreba od Bregane do Sesvetskog Kraljevca sa važnim lokacijama i četvrtima. Planovi gradova su prikladni za tisak, kao turističke karte uz osnovne informacije koje s međunarodnim oznakama i mjerilom, zidne karte raznih dimenzija, digitalne karte za info terminale. Izrađujemo planove gradova u svim formatima i nakladama i ažuriranim sadržajem.

Planovi gradova pomoći će Vam u pronalaženju adresa, ulica i gradskih znamenitosti, povijesnih znamenitosti, rekreacijskih sadržaja, muzeja, kazališta etc.
 

CroMaps planovi gradova koriste se i kao zidne karte u gospodarskim djelatnostima prilikom planiranja i analize prodaje prodajnih jedinica ili nekretnina, korištenja gradskih površina. Ako imate problema s gledanjem ili pronalaženjem plana grada, kontaktirajte GSM 091 5926 585 i zatražite razgovor s Brankom, ili na email info(@)cromaps.com.

Postoje turističke karte koje prikazuju mnoge poznate (i ne tako poznate) četvrti grada Zagreba, karte mreže javnog prijevoza, rute atrakcija, pa čak i nekoliko „brzih vodiča gradskih ruta”, turističke karte gradova će Vam pomoći planirati svoje vrijeme učinkovito!

Poneki turistički plan grada je dostupan u PDF-u koji će Vam pomoći planirati uspješan posjet određenom gradu u Hrvatskoj.