• blato 01
  • blato 02
  • Brna 01
  • Korcula 01
  • Korcula 02
  • lumbarda 01
  • lumbarda 02
  • smokvica 01
  • smokvica 2
  • vela luka 01
  • vela luka 02

Blato, Korčula - plan grada

PGKOR

Otok Korčula - plan Blato, plan Vela Luka, karta Korčula, plan Brna, plan Smokvica, plan Lumbarda

Ažurirani planovi otoka Korčule - plan Blato, Vela Luka, Korčula, Brna, Smokvica, Lumbarda izrađeni su kao prometni i turistički plan. Planovi se mogu koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru, stolna karta), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena  karta se prilagođava prema Vašim potrebama. Radimo slijedeće vrste zemljovida /karata/ za tisak: turističke karte, tematske karte, karte pješačkih staza, karte biciklističkih staza, planinarske karte, planove mjesta, općina, gradova, regija, županija, auto karte.

Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni zidne karte. Pogledajte ponudu zidnih karata, katalog proizvoda.

Foto papir (jednostrana plasifikacija) - zidna karta
Tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

Kaširana zidna karta
Kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Tada koristimo pribadače za obilježavanje i markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu pa se koriste magneti, a karta je obavezno i plastificirana u tom slučaju. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

Uokvirena zidna karta
Standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uramiti cijela karta i sl. Kaširana karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.

Kao poslovni poklon
Pošaljite nam Vaš logotip u elektroničkom obliku i dobit ćete "vlastitu" kartu koja može biti Vrlo prigodan poklon i za Vaše poslovne partnere, to ne mijenja osnovnu cijenu ! Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora - iskoristite to za dugoročnu reklamu!

Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. Možete nas kontaktirati Email-om ( info@cromaps.com ), telefonom 091 5926 585. Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade karata, zemljovida ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.

U Zagrebu isporuka zidne karte se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.

Otok Korčula ubraja se u grupu srednjo-dalmatinskih otoka i zauzima vidno mjesto, kako po površini tako i po broju stanovnika. Zaprema površinu od 276 km2 i šesti je po veličini otok u Jadranu.  Posebna i vrlo vrijedna osobina otoka je smjenjivanje uzvisina i polja i vrlo razvedene obale s mnoštvom otočića.