Poslovna karta - prodajna mreža(Povratak na listu)

     

  Preporučene dimenzije: 188 x 160 cm; 150 x 128 cm

  Poslovne karte omogućuju Vam da ulicu, četvrt, zemljište označite na karti ili označite prodajno mjesto, dajući Vam bolje razumijevanje geo-prostornih odnosa koji utječu na Vaše poslovanje. Mapirajte svoje klijente i poslovne lokacije putem zidnih karata ili poslovnih karata lokacija.

  Poslovne karte lokacija - ispis na A4
  Postoji zabluda da tražilice karata kao što su Google karte mogu djelovati kao poslovne karte. Možete li pretpostaviti da će Vaši posjetitelji rado provesti svoje dragocjeno vrijeme zumiranjem i pretraživanjem kako bi shvatili najbolji način dolaska u ured i zatim ispisali više stranica karata na različitim razinama? Nije li daleko bolje dati im poslovnu kartu koja sadrži sve relevantne informacije koje su im potrebne u jednom dokumentu predstavljenom u skladu s ostatkom korporativnih informacija.

  Zato je svaka poslovna karta drugačija jer odražava Vaš vlastiti korporativni stil: logotip, shemu boja i fontove, ali i Vaš jedinstveni profil posjetitelju. Ako ste regionalna tvrtka, Vaša će poslovna karta biti sasvim drugačija, u tom slučaju posjetitelji će već imati dobru predodžbu o tome gdje se nalazite i trebate uglavnom lokalne informacije. Ako poslujete s vanjskim tvrtkama, Vaša poslovna karta trebat će obavijestiti posjetitelje koji dolaze na međunarodnu zračnu luku kako koristiti mrežu autocesta kako bi došli do Vaših ureda, smještaja i lokacija znamenitosti.

  Tehnički podaci

  Dimenzije

  Materijal

  Foto papir (jednostrana plasifikacija) - tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

  Kaširana - kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Koristimo pribadače za markiranje na karti, ili plotamo na magnetnu foliju i koriste se magneti.

  KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

  Okviri - standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uokviriti cijela karta. Zidna karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.

  Napomena