img

Šibensko-Kninska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 145 x 100 cm

Šibensko-Kninska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Šibensko-Kninska županija img

Opći podaci županije:

Površina kopna: 2 984 km²
Broj stanovnka: 112 891 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 5
Broj općina: 14
Sjedište županije Šibenik
Prostor Šibensko-kninska županije je duboko usječenim kanjonom rijeke Krke i Čikole, te Prukljanskim jezerom i Šibenskim kanalom fizički
Šibensko-Kninska županija img

razdvojen na dva dijela. Rijeka Krka istodobno je veza koja je oduvijek integrirala dio prostora sjeverne i srednje Dalmacije u jedinstvenu cjelinu - šibensko područje. Obala je vrlo razvedena s brojnim uvalam i lučicama, te s preko 240 otoka, otočića i nadmorskih grebena, a u županiji se nalaze i dva nacionalna parka NP Krka i NP Kornati što je čini posebno atraktivnom za razvoj turizma, a intenzivno se razvio nautički turizam.

Šibensko-Kninska županija img

Šibensko-kninska županija je županija koja se zbog svog velikog turističkog potencijala pozicionirala kao vodeća turistička destinacija u Republici Hrvatskoj, i to kroz održivo omogućavanje korištenja svojeg prirodnog i kulturno-povijesnog potencijala i nasljeđa, te turističkih kapaciteta koji svojom ponudom i kvalitetom zadovoljavaju zahtjeve suvremenog gosta.