img

Splitsko-Dalmatinska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 174 x 130 cm

Splitsko-Dalmatinska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Splitsko-Dalmatinska županija img

Opći podaci županije:

Površina kopna: 4 540 km²
Broj stanovnka: 463 676 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 16
Broj općina: 39
Sjedište županije Split
Na središnjem dijelu Jadranske obale smjestila se prostorno najveća hrvatska županija.
Splitsko-Dalmatinska županija img

Splitsko-dalmatinska županija prostorno je najveća županija Hrvatske (ukupne površine 14 045 km² (od toga kopno 4 540 km²), nalazi se u središnjem dijelu južne Hrvatske na prostoru povijesne pokrajine Dalmacije. Županiju obilježavaju tri glavne reljefne cjeline: visoko zaleđe (Dalmatinska zagora) s brojnim krškim poljima, uzak i gusto naseljen obalni pojas, te otoci. Turizam je jedan od važnih gospodarskih djelatnosti.

Splitsko-Dalmatinska županija img

Turizam je, s obzirom na postojeće prirodne, kulturne i druge resurse, jedna od najperspektivnijih gospodarskih grana na području županije. Splitsko-dalmatinska županija ima industrijsku tradiciju i raspolaže interesantnim i respektabilnim industrijskim potencijalom, dok svojom turističkom i kulturnom ponudom, parkom prirode Biokovo stoji uz bok mnogih turističkih destinacija.