Tiskane gospodarske karte

Tiskane planove gradova dijelimo građanstvu besplatno na području određenog grada, četvrti, te poslovnim subjektima koji potpomažu projekt. Ovakve publikacije su informativnog karaktera i tiskaju se u nakladama od 6.000 do 30.000 primjeraka uz važnije informacije koje su potrebne za svakodnevnicu. Kartografski portal cromaps.com omogućuje interaktivno ili u tiskanom obliku prikazati Vaše proizvode, usluge i djelatnosti gdje ćete stalno biti prisutni kod Vaših potrošača. Prikažite Vašem korisniku sve prednosti Vašeg poslovanja i usluga koje pružate u odnosu na konkurenciju. Vi imate potpunu kontrolu sadržaja i rasporeda oglasa. Sve karte su naša vlastita autorska dijela na koje imamo isključiva prava, i koja isključivo mi možemo prenjeti na pravne subjekte uz Ugovor u pisanom obliku.

Tisak gospodarske karte CroMaps
Uvjerenjem da ćete pronaći svoj interes, te jednim od oglasa zauzeti istaknuto mjesto u ovakvom promotivnom izdanju plana grada ili regije, slobodni smo Vam ponuditi mogućnost oglašavanja prema cjeniku oglasnog prostora.

Sve dodatne informacije i pojedinosti možete dobiti u kontaktu s našim marketinškim savjetnicima na telefon 091 5926 585, koji će Vam kvalitetno prezentirati sve mogućnosti i prednosti oglašavanja na ovom projektu.