• blokkarte1

Turističke karte

BK

Tiskane turističke karte, različitih formata složenim u blokove po 50 ili 100 listova, s naznačenim turističkim simbolima s legendom i lokacijama (npr. turistička zajednica, kamp, hoteli, dom zdravlja, restorani...), vrlo jeftin tiskani medij a zahvalni posjetioci Vašeg grada... Izrađujemo turističke, putne i prometne karte, planove, auto karte, turističke vodiče, atlase u analognom i digitalnom obliku, te multimedijalnih turističkih aplikacija za info terminale sa touch screen zaslonom. Postojeće karte možemo smanjivati i povećavati, odnosno prilagođavati dimenzije prema vašim potrebama, sve naše karte su vektorski crtane.

Prednost ovakvih planova je u praktičnijoj distribuciji i bitno smanjuju troškove vezanih uz tisak i doradu. Također, pojednostavljen je i postupak dotiska naklade s puno kraćim rokom isporuke. Pogledajte ponudu zidnih karata, katalog proizvoda.

Predefinirani formati karata su 210 x 297 mm, 353 x 250 mm i 297 x 420 mm.

Autori smo dizajna CroMaps turističkih karata. Pogledajte neke primjere karata na našem portalu - mini vodiča ove vrste. CroMaps turističke karte omogućuju uvid u turističke sadržaje i sve potrebne informacije o važnijim objektima u gradu. Bogati izbor Hrvatskih odredišta kroz turističke karte, dizajn prilagođavamo Vašim potrebama. Turističke karte se pridružuju nizu promotivnih materijala koje turističke zajednice i turističke agencije promoviraju na sajmovima i prezentacijama u zemlji i inozemstvu.

Poneke turističke zajednice imaju vrlo ograničen udio tiskanih turističkih karata u promocijama i na korist posjetiocima svog grada, budući se uvriježilo pogrešno mišljenje - "ah pa imamo Google karte, naši posjetioci dolaze s kartama na mobitelima" i slično, čime se direktno suprotstavljaju svojim ne/znanjem turističkim info centrima po EU, i na primjer ADAC-u.

Da podsjetimo naše turističke djelatnike ADAC ( Allgemeiner Deutscher Automobil-Club eV ) je autoklub u Njemačkoj, osnovan 24. svibnja 1903., kao i njemački Motorbiker Association ( "Deutsche Motorradfahrer-Vereinigung" ), te je preimenovan u današnjim imenom 1911. S više od 18 milijuna članova u svibnju 2012., to je najveći automobilski klub u Europi, također i najveća udruga motociklista na svijetu, s 1,5 milijuna članova. ADAC pruža informacije o temama iz prometa i putovanja, u svezi osiguranja, neutralnih mišljenja, osim toga ADAC je aktivan član Europskog programa procjene putova ( EuroRAP ) u Njemačkoj i redovito objavljuje karte s sigurnosnim karakteristikama njemačkih cesta. ADAC se ne oslanja samo na interaktivne karte na internetu, dapače, uz to što je ADAC izdavač časopisa s najvećom distribucijom u Njemačkoj, isti nudi i tiskane turističke vodiče, tiskane karte svom članstvu, ne samo Njemačke nego i drugih država. Svrha ADAC-a „percepcija i promicanje interesa automobilske sigurnosti u prometu, moto sportu i turizmu ”!!!