img

Varaždinska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 125 x 73 cm

Varaždinska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Varaždinska županija img

Opći podaci županije:

Površina: 1 262 km²
Broj stanovnka: 184.769 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 6
Broj općina: 22
Sjedište županije Varaždin
Županija obuhvaća sjeverozapadni dio Hrvatske i u zemljopisnom smislu pripada podravskom pojasu.
Varaždinska županija img

Na zaravni, oivičena šumovitim proplancima Maceljskog gorja na zapadu, slikovitim obroncima Ivančice na jugu i Kalničkog gorja na istoku, priljubila se svojim sjevernim dijelom uz lijevu obalu široke i moćne rijeke Drave. U županiji se izdvajaju dvorci Trakošćan i Maruševac, termalni izvori, u vrijeme Rimljana poznati kao Aquae Iasae, danas Varaždinske toplice. Svojevrsni grad-muzej, Varaždin

Varaždinska županija img

po sačuvanosti svoje, barokno raskošne i razigrane urbane cjeline, ubraja u najljepše i najočuvanije barokne cjeline u Hrvatskoj. Bogata tradicija lovnog turizma, vezana uz lovište "Zelendvor"stvorila je od Varaždinske županije stjegonošu lovnog turizma. U Varaždinu svake godine u listopadu održava međunarodni sajam lovnog i ribolovnog turizma.