img

Virovitičko-Podravska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 100 x 80 cm

Virovitičko-Podravska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Virovitičko-Podravska županija img

Opći podaci županije:

Površina: 2.068 km² (podaci 2002.g.)
Broj stanovnka: 93 389 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 3
Broj općina: 13
Sjedište županije Virovitica
Virovitičko-podravska županija jedna je od najstarijih slavonskih županija (spominje se već u 13. st.),
Virovitičko-Podravska županija img

a prostire se po nizinskim područjima rijeke Drave i sjevernim obroncima slavonskog gorja. Županija je podijeljena na dvije reljefne cjeline: šumom i poljima bogatu dravsku dolinu na sjeveru, i sjeveroistočne obronke Bilogore i Papuka na jugu županije. Šerenilo gotovo netaknutih šuma, polja, čistih rijeka i jezera, skriva brojnu divljač, uspješno razvija lovni turizam. Park prirode Papuk, svjetski geopark Papuk prostire se na 336 km 2 i obuhvaća područja

Virovitičko-Podravska županija img

Virovitičko-podravske i Požeško-slavonske županije. Kao posebna reljefna značajka ističe se najviši slavonski vrh – Papuk (953 m). Osim nekoliko potoka i jezera na području parka nalaze se i prirodni termalni izvori. Izuzetnu raznolikost biljnog i životinjskog svijeta prati i geološka raznolikost, a unutar parka nalaze se ostaci sedam srednjovjekovnih gradova i arheološko nalazište iz starijeg željeznog doba.