img

Zadarska županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 141 x 85 cm

Zadarska županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Zadarska županija img

Opći podaci županije:

Površina kopna: 3641,91 km²
Površina morskog dijela: 3845,00 km²
Površina otoka: 587,6 km²
Broj stanovnka: 162.045 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 6
Broj općina: 27
Sjedište županije Zadar
Zadarska županija img

Zadarska županija je položena tako da zahvaća primorje sjeverne Dalmacije te zaleđe Ravnih Kotara i Bukovice. Od Like i kontinentalnog dijela Hrvatske je oštro odvojena visokim masivom Velebita, što je stoljećima određivalo njezin razvoj, a promijenilo probijanjem tunela Sveti Rok. Županija ima ključni geoprometni položaj u povezivanju sjevernog i južnog dijela Hrvatske (autocesta Zagreb - Split).

Zadarska županija img

Posebnu vrijednost županije i njezinog područja daje Nacionalni park Kornati, splet od 150 otoka, otočića i hridi kao i Park prirode - Telaščica, 8.200 m dugi zaljev na južnoj strani Dugog otoka. Kulturno bogatstvo i obalno područje Zadarske županije osebujne prirodne ljepote s gradskim centrima Zadrom, Biogradom, Ninom i Pagom veliki je turistički centar.