img

Zagrebačka županija karta

Cijena ovisi o dimenziji, materijalu na koji se karta aplicira

Preporučene dimenzije: 130 x 85 cm

Zagrebačka županija karta može se koristiti za tiskovine (letak, brošura, karta na papiru), kao zidna karta ili za potrebe panoa. Za svaku od ovih namjena karta se prilagođava prema Vašim potrebama.
Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.
Karta je ukras koji čini dio interijera svakog poslovnog prostora. Vaše narudžbe obrađujemo svakog radnog dana od 8 do 18h. U Zagrebu isporuka se vrši od strane tiskare dostavnim vozilom, a ostale isporuke šaljemo HP Ekspres-om.
Za bilo kakvo pitanje i dodatnu konzultaciju oko izrade ili isporuke stojimo Vam na raspolaganju.
Županije ►

Zagrebačka županija karta img

Opći podaci županije:

Površina: 3 060 km²
Broj stanovnka: 309 696 (podaci 2001.g.)
Broj gradova: 8
Broj općina: 26
Sjedište županije Zagreb
Zagrebačka županija karta img

Zagrebačka županija se nalazi u središnjoj Hrvatskoj, obrubljuje Grad Zagreb sa zapadne, južne i istočne strane pa se često naziva "zagrebačkim prstenom". Prostire se na oko 3078 km² prostora između granice sa Slovenijom i Moslavine, te između Zagreba i rijeke Kupe. U sastavu županije je 8 gradova, te 26 općina. Zagrebačka županija je prva u Hrvatskoj u proizvodnji vinskog grožđa i vina.

Zagrebačka županija karta img

Nosi obilježje umjerene kontinentalne klima s toplim ljetima i umjereno hladnim zimama. Županijsko područje kao atraktivan kraj koristi se za odmor i rekreaciju, pa se vikend turizam pokazuje kao jedna od mnogih mogućnosti za razvoj te županije. Na području Zagrebačke županije nalazi se bogata kulturno-povijesna baština te mnoštvo različitih kulturno-zabavnih, folklornih, športsko-rekreacijskih i drugih sadržaja dostupni tijekom cijele godine.