Zidne poslovne karte, uokvirene, poklon Vašim poslovnim parterima ili kao koristan alat u Vašem svakodnevnom poslu, za planiranje, organizaciju, prikaz, prezentacije u Vašim salama za sastanke. Mogu biti uokvirene, kaširane, laminirane, tiskane na raznovrsnim materijalima. Prema zahtjevu uokvirene karte mogu biti i sa magnetskom podlogom. Sve karte su naša vlastita autorska dijela na koje imamo isključiva prava, i koja isključivo mi možemo prenjeti na pravne subjekte uz Ugovor u pisanom obliku.

Auto karta Hrvatske, Slovenije, BiH, županijske karte, karte gradova, reljefne karte svijeta, Europe, grada Zagreba, namijenjene uredskim i poduzetničkim potrebama kao i potrebama u turizmu. Karte se mogu napraviti prema Vašem zahtjevu, Vašim potrebama, prema Vašim zadanim dimenzijama. Grad Zagreb plan grada jedini možemo isporučiti u komadu od Bregane do Sesvetskog Kraljevca. Grad Zagreb karta s popisom gradskih četvrti prikladna je za označavanje Vama željenih lokacija (rasvjete, prijevoza, etc.). Politička karta Hrvatske sa svim županijama, gradovima i općinama jedna je od naših najprodavanijih zidnih karata.

Poslovne karte po narudžbi
Kao zanimljiva marketinška podrška nastojanjima da se istaknete na tržištu javlja se poslovna karta sa unesenim lokacijama maloprodajnih poslovnica, informacijama vezanim za proizvode ili usluge, s oznakama Vaše firme.

Ovakve karte su također namijenjene prodaji i sastavni su dio ponude Vaše firme. Firma koja se reklamira na ovakav način, a s kojom je sklopljen ugovor o zajedničkoj prodaji, nije u obvezi da unaprijed financira izradu takve karte. Do sada smo isporučili preko 200 raznih karata, zemljovida regija, županija, drugih država u razne institucije i tvrtke.

Prednosti izrade poslovnih karata su slijedeće - Vaši klijenti imaju mogućnost da uz važne informacije koje sadrži karta, uoče i informacije koje se tiču Vaše firme kao i njenih usluga i proizvoda.

Podlošci za radni stol - raznih dimenzija, presvučeni su tvrdom plastičnom folijom s obje strane (vodootporni).

Ukoliko sa Vaše strane postoji zainteresiranost za zidne poslovne karte ili podloške za radne stolove, poslovne karte po narudžbi, bit će nam drago da Vam prezentiramo našu ponudu.

Kontaktirajte nas mailom info(@)cromaps.com ili nazovite na GSM 091 5926 585, rado ćemo odgovoriti na Vaš upit. Izrađujemo turističke, putne i prometne karte, planove, auto karte, turističke vodiče, atlase u analognom i digitalnom obliku, te multimedijalnih turističkih aplikacija za info terminale sa touch screen zaslonom.