img
img

CroMaps zidne karte

CroMaps je ponosan što ima najveći izbor zidnih karata na internetu. Te se zidne karte mogu koristiti za izradu projektnih zadataka i pružanju praktičnih referenci. Dolaze u različitim mjerilima, stilovima, neograničenih dimenzija, a nude se u raznim mogućnostima izrade - od papirnatih karata, kaširanih karata, magnetnih karata, uokvirenih karata. Auto karte, županijske karte, karte gradova, reljefne karte svijeta, Europe, namijenjene uredskim i poduzetničkim potrebama kao i potrebama u turizmu.
Grad Zagreb jedini možemo isporučiti u komadu od Bregane do Sesvetskog Kraljevca. Grad Zagreb s popisom gradskih četvrti prikladan za označavanje Vama željenih lokacija (rasvjete, prijevoza, etc.) Politička karta Hrvatske sa svim županijama, gradovima i općinama.

Do sada smo isporučili preko 200 raznih karata u više instituciji i tvrtki.

img

Podlošci za radni stol raznih dimenzija, presvučeni su tvrdom plastičnom folijom s obje strane (vodootporni).

Kontaktirajte nas mailom info(at)cromaps.com ili nazovite na GSM 091 5926 585, rado ćemo odgovoriti na Vaš upit. Izrađujemo turističke, putne i prometne karte, planove, auto karte, turističke vodiče, atlase u analognom i digitalnom obliku, te multimedijalne turističke aplikacije za info terminale. Postojeće karte možemo smanjivati i povećavati, odnosno prilagođavati dimenzije prema Vašim potrebama, sve naše karte su vektorski crtane.

Materijali za izradu zidnih karata

Foto papir (jednostrana plasifikacija)

Tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.
img

Kaširana zidna karta

Kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Tada koristimo pribadače za obilježavanje i markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu pa se koriste magneti, a karta je obavezno i plastificirana u tom slučaju. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

KAPA line

- poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

Uokvirena zidna karta

Standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje. Kaširana karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.