Prodaja proizvođača pića u EU, 2017. - karta EU

Prodaja proizvođača pića u EU, 2017.

19 europskih zemalja bilježe pivo kao najveće proizvedeno piće, dok Velika Britanija i Skandinavija bilježe bezalkoholna pića kao najveće proizvedeno piće. Pića s najvećom prodajom proizvođača u EU u 2017. bila su pivo (27,6 milijardi funti), bezalkoholna pića (19,3 milijarde funti) i vino (17,8 milijardi funti). Kvalitetno vino sa zaštićenom oznakom izvornosti (PDO) alkoholne jakosti ≤ 15 % (isključujući bijelo vino i pjenušavo vino) (9,2 milijarde funti), vina s jačinom alkohola ≤ 15 % (isključujući pjenušavo vino i vino (PDO)) (4,7 milijardi funti) i bijelo vino sa zaštićenom oznakom izvornosti (3,8 milijardi funti).

Kako hrpu statistike učiniti zanimljivijom za čitanje? Geografi i kartografi posvuda se slažu: pretvorite to u kartu! Prikupljanje i statistička obrada podataka s kartografijom.

Tematske karte način su vizualizacije prostornih podataka i stoga mogu biti moćni alati za prijenos informacija. Istaknut ćemo karakteristike tematskih karata, kao i glavne vrste tematskih karata na koje ćete vjerojatno naići i simbole koji idu uz njih. Dok čitate ovo objašnjenje, razmislite o važnosti vizualnog prikaza informacija.


Karta detalji

  • Cijena: formira se na osnovu dimenzija, materijala
  • Preporučene min. dimenzije: min. 32,9 x 23,8 cm
  • Dimenzije: Po zahtjevu, sve karte su vektorski crtane.
  • Dostava: U cijenu proizvoda nije uključena dostava.
  • Materijali: Photo papir 250 gr; print direktno na kapa mount podlogu; canvas platno, vidi više