Želite obogatiti svoj životni prostor i udahnuti mu malo boje ili razbiti monotoniju ureda ili radnog prostora?

Sve karte i planove koji su predstavljeni ovdje možete naručiti pojedinačno, u različitim formatima s ispisom na različitim medijima. Sve karte i planovi mogu biti personalizirani, na njih se može aplicirati određeni logotip ili znak, kao i lokacija Vaše tvrtke, objekta … Idealno za turističke agencije, recepcije hotela, hostela, kampova, za apartmane, brodove etc.

Dostupni materijali za apliciranje karata, zemljovida, planova

1. Universal Gloss Photo Paper - plotanje na photo papiru, drvene letvice + kukica

Ekonomičan medij koji daje žive boje i visokokvalitetne, dugotrajne rezultate.

2. Tisak na foto papiru s platstifikacijom, primjena u poslovnom prostoru gdje je zidna karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

3. Print na platno omogućuje apliciranje karte na visoko kvalitetno slikarsko platno. Plotanje na platno učinit će zidnu kartu lako prenosivom (rolanje platna), a platno će trajati vječno.

Canvas platno (260 grama) UV tinta print visoke rezolucije, drvene letvice + kukica za vješanje. Primjena je prikladna gdje je zidna karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima a da je lako prenosiva, pogodna za škole zbog rolanja platna.

4. Kaširana zidna karta - aluminijski okviri

Kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Tada koristimo pribadače za obilježavanje i markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu pa se koriste magneti, karta je i plastificirana. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je zidna karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

5. KAPA line - sa ili bez aluminijskih okvira

Kapa je poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na kapa ploču.

6. Write Erase folija

Piši briši folija je inovativan proizvod koji nudi brojne nove mogućnosti u svakodnevnoj uporabi, komunikaciji, oglašavanju, korištenju u uređenju interijera... U našoj standardnoj ponudi nalaze se FOREX ploče s piši-briši, treba voditi računa o dimnezijama folije, max širina piši briši folije je 120 cm.