Labinština karta

Crtamo i topografske karte koje su referentne karte i prikazuju oblik Zemljine površine. Obično to rade linijama jednake visine poznate kao "konturne linije", ali nadmorska visina se također može prikazati pomoću boja (druga karta), gradijentima boja , osjenčanim reljefom i brojnim drugim metodama.

Topografske karte često koriste lovci, planinari, skijaši i drugi koji traže rekreaciju na otvorenom. Oni su također bitni alati u zanatu za geologe, geodete, inženjere, građevinske radnike, planere krajobraza, arhitekte, biologe i mnoge druge profesije - posebno ljude u vojsci.

Topografske karte također pokazuju druge važne prirodne karakteristike kao što su jezera, rijeke i potoci. Njihov položaj je određen topografijom, što ih čini važnim prirodnim elementima topografskih karata.

Labinština je zemljopisno-povijesni naziv istočnog dijela Istre. Površine je približno 220 km2. Zemljopisne granice na zapadu su rijeka Raša, i istoimen zaljev, na jugu i istoku more, a na sjeveru Plominski zaljev, južni dio masiva Učke i Kvarnerskoga zaljeva, i, do početka 20. stoljeća, Čepićkim jezerom (Čepićko polje). Središte je Labin. Upravno je većinom to područje Grada Labina, te općina Kršan, Sveta Nedelja i Raša.


Zidna karta detalji

  • Cijena: formira se na osnovu dimenzija, materijala
  • Preporučene min. dimenzije: 75 x 100 cm
  • Dimenzije: Po zahtjevu, sve karte su vektorski crtane.
  • Dostava: U cijenu proizvoda nije uključena dostava.
  • Materijali: Photo papir 250 gr; print direktno na kapa mount podlogu; canvas platno, vidi više