Lovinac - Posedarje karta

Crtamo i topografske karte koje su referentne karte i prikazuju oblik Zemljine površine. Obično to rade linijama jednake visine poznate kao "konturne linije", ali nadmorska visina se također može prikazati pomoću boja (druga karta), gradijentima boja, osjenčanim reljefom i brojnim drugim metodama.

Topografske karte često koriste lovci, planinari, biciklisti, skijaši i drugi koji traže rekreaciju na otvorenom. Oni su također bitni alati u zanatu za geologe, geodete, inženjere, građevinske radnike, planere krajobraza, arhitekte, biologe i mnoge druge profesije - posebno ljude u vojsci.

Topografske karte također pokazuju druge važne prirodne karakteristike kao što su jezera, rijeke i potoci. Njihov položaj je određen topografijom, što ih čini važnim prirodnim elementima topografskih karata. Važna kulturna obilježja prikazana su i na topografskim kartama. To uključuje ceste, staze, zgrade, imena mjesta, klupe, groblja, crkve, škole i još mnogo toga. Za tu je upotrebu razvijen standardizirani skup posebnih simbola.

Općina Lovinac administarativno pripada Ličko-senjskoj županiji. Ima površinu od 317,27 km². Lovinac se smjestio na Ličkog polja. Posedarje se nalazi oko 25 km sjeveroistočno od Zadra na obali Novigradskog mora. Kroz mjesto prolazi jadranska magistrala na dijelu Zadar – Maslenica, a neposredno iznad njega i autocesta Zagreb – Split.


Zidna karta detalji

  • Cijena: formira se na osnovu dimenzija, materijala
  • Preporučene min. dimenzije: 90 x 80 cm
  • Dimenzije: Po zahtjevu, sve karte su vektorski crtane.
  • Dostava: U cijenu proizvoda nije uključena dostava.
  • Materijali: Photo papir 250 gr; print direktno na kapa mount podlogu; canvas platno, vidi više