Otok Pag karta

Za ljude koji žele tiskane karte, izrađujemo serije koje sadrže pokrivenost kartama kontinenta, cijele države za pojedinačne države (ili parove malih susjednih država). Karte predstavljaju kombinaciju cestovnih, topografskih, kulturnih i rekreacijskih informacija. Ove "hibridne karte" omiljene su ljudima koji rade i igraju se na otvorenom u ruralnim područjima.

Crtamo i topografske karte koje su referentne karte i prikazuju oblik Zemljine površine. Obično to rade linijama jednake visine poznate kao "konturne linije", ali nadmorska visina se također može prikazati pomoću boja (druga karta), gradijentima boja, osjenčanim reljefom i brojnim drugim metodama. Topografske karte često koriste lovci, planinari, biciklisti, skijaši i drugi koji traže rekreaciju na otvorenom. Oni su također bitni alati u zanatu za geologe, geodete, inženjere, građevinske radnike, planere krajobraza, arhitekte, biologe i mnoge druge profesije - posebno ljude u vojsci.

Otok Pag površinom je peti najveći otok u Jadranskom moru, ali je duljinom obale od 302,47 km najrazvedeniji otok Jadrana. Jedini je hrvatski otok koji je podijeljen između dvije županije. Sjeverni dio otoka (Grad Novalja) nalazi se u Ličko-senjskoj, a južni (Grad Pag, Općina Kolan i Općina Povljana) u Zadarskoj županiji. Na otok se iz pravca Zadra, tj. iz Posedarja s južne strane može stići mostom dugim 340 m ili trajektom u Žigljen na sjeveru otoka iz luke Prizna.


Zidna karta detalji

  • Cijena: formira se na osnovu dimenzija, materijala
  • Preporučene min. dimenzije: 113 x 72 cm
  • Dimenzije: Po zahtjevu, sve karte su vektorski crtane.
  • Dostava: U cijenu proizvoda nije uključena dostava.
  • Materijali: Photo papir 250 gr; print direktno na kapa mount podlogu; canvas platno, vidi više